Meer informatie nodig? Bel: 020-5317673

Energie acties

Heeft u ook altijd al een overzicht willen hebben met de lopende energie acties? Dan bent u nu op de juiste pagina beland. Hieronder hebben wij namelijk een overzicht gemaakt van de lopende aanbiedingen van de verschillende energie leveranciers. Wij hebben voor u een onafhankelijk overzicht getoond van de diverse energie acties.

Het is net waar u naar op zoek bent, bent u op zoek naar korting op uw energie rekening (maandelijkse energie kosten) of wilt u liever grofweg hetzelfde blijven betalen maar wilt u profiteren van een leuk extra geschenk? De Nuon heeft bijvoorbeeld een voordelige prijs voor stroom en gas inclusief een bol.com cadeaubon ter waarde van €60,00. Terwijl u bij Oxxio bijvoorbeeld geheel gratis de nieuwe iPad air ontvangt in combinatie met hun app waar u allerlei informatie kunt bekijken over uw energie kosten.

Spreekt een of meer aanbiedingen u aan? Klik dan op de bijbehorende banners om naar de acties te gaan. Wilt u liever gratis uw huidige energieleverancier vergelijken met de huidige energieprijzen van alle andere leveranciers? Ga dan nu naar de vergelijkingstool op onze website voor een energie overzicht. De speciale energie acties die u hieronder vind staan hier echter in vele gevallen niet in.

Betaal dus niet langer te veel bij uw energie leverancier en bespaar!

 

De verschillende energie acties

 

Nuon Cadeauweken

Ontvang een voordelige actieprijs voor stroom en gas. Bovendien kan u een cadeaubon uitzoeken ter waarde van €60,-

Nuon Filmweken

Bij deze actie ontvangt u naast flexibele prijzen 4 pathe bioscoopbonnen ter waarde van €40,- Bovendien helpt Nuon u bij uw overstap en spaart u via Nuon Exclusief voor nog meer leuke cadeaus.Electrabel

Via Electrabel ontvangt u €291,* korting bovenop de laagste energietarieven. Als u op de afbeelding klikt zal u meer informatie hierover ontvangen.

Nederlandse Energie Maatschappij

Bij de Nederlandse Energie Maatschappij ontvangt u dit jaar een bonus van maar liefst €150,-! Klik op de afbeelding voor meer informatie.

 

Nuon Blijven Loont

Bent u klant bij Nuon? Meld u dan aan voor “Blijven Loont”. Hierbij heeft u een jaarlijks oplopende korting op stroom tot 25% zolang u klant blijft.-

 

Oxxio

Een nieuwe actie van Oxxio is dit jaar de zogeheten ‘Daluren Deal’. hierbij krijgt u korting op het leveringstarief van de stroom na 23.00 uur en ook in het weekend. Wellicht dat deze daluren deal dus wat voor u is?

Heeft u tevens interesse in totale controle? Dan is de Oxxio Incontrol deal met gratis Lenovo laptop wellicht wat voor u. U ontvangt hier namelijk de Oxxio InControl app inclusief de laptop, zodat u volledige controle heeft van uw energiekosten.

Ten slotte heeft Oxxio ook nog een zogeheten ‘ Oxxio Powerstunt’ deal. Oftewel Energie tegen power prijzen!

E-ON

E-ON heeft dit jaar diverse interessante acties.

Ze bieden ze dit jaar een ‘1 jaar Super Deal’ aan. Voordelige prijzen en ook nog eens €50,- Cashback.

Naast de 1 jaar Super deal, is er tevens een minder bekende Gratis stroom actie.

Ten slotte zijn er ook nog de zogeheten ‘WervelStroom Weken’.

EnergieDirect stunt dit jaar niet met tegoedbonnen, tablets of andere extra’s. Ze hebben dit jaar echter wel scherpe prijzen, wellicht de moeite waard?

UnitedConsumers

Bij Unitedconsumers ontvangt u gemiddeld €340,00 stapelkorting op uw energierekening en bovendien heeft u tijdelijk ook nog eens €60,00 eindejaarsbonus.

Ook voor gas is er informatie beschikbaar, groene energie en gemiddeld €340 euro korting in 3 jaar.

 

Nuon BTW Actie

1 jaar lang 21% korting op stroom met de Nuon BTW actie plus. + gratis bol.com bon t.w.v. €25,-

Greenchoice

Als u wilt graan voor DE groene energieaanbieder, wellicht is dan Greenchoice wat voor u.

Qurrent

Een wellicht minder bekende aanbieder is ‘Qurrent’.
Deze aanbieder zegt de allergroenste stroom te hebben voor een eerlijke prijs. Bovendien zijn ze ook uitgeroepen tot ‘Groenste Stroom’ door de consumentenbond in november 2015. Als u nu overstapt ontvangt u €175,- korting.

Zelfstroom

Heeft u wel eens gedacht aan zonnepanelen? Met zelfstroom kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen zodat ook u uw eigen zonnepanelen in 5 jaar heeft terugverdiend. Klik op de afbeelding hieronder voor meer informatie.


 

De Beste-energiedeal toont u een overzicht van de energie acties van vele energie aanbieders. Via onze energie vergelijkingstool kunt u eenvoudig vergelijken en de overstap aanvragen. Onze energie partner zal vervolgens voor u de overstap regelen. Wilt u alles liever zelf regelen en profiteren van de speciale energie acties, klik dan op de banners om naar de speciale energie actie pagina’s te gaan.
Beste-energiedeal.nl – Energie acties is beoordeeld met een 4.7/5 uit 3 stemmen.

Summary
Article Name
Energie acties
Description
Heeft u ook altijd al een overzicht willen hebben met de lopende energie acties? Dan bent u nu op de juiste pagina beland. Hieronder hebben wij namelijk een overzicht gemaakt van de lopende aanbiedingen van de verschillende energie leveranciers. Wij hebben voor u een onafhankelijk overzicht getoond van de diverse energie acties.
Author